Kirkkonummen Säästöpankkisäätiö
Tavoitteemme

Kirkkonummen Säästöpankkisäätiön tavoitteena on säästäväisyyden edistäminen ja kotiseudun tukeminen. Tämän lisäksi säätiön tavoitteena on ylläpitää säästöpankkitoiminnan perinteitä tukemalla sitä edistävää työtä ja tutkimusta.

Säätiö toteuttaa tarkoitustaan jakamalla taloudellista tukea esim. kulttuurin, nuorisotyön, urheilun ja kotiseututyön toimijoille toiminta-alueellaan.

Säätiö vaalii ja kerää, sääntöjensä mukaisesti, säästöpankkiperinnettä toiminta-alueellaan.
Muutama vuosi sitten säätiö osti ja kunnosti yksi Kirkkonummen helmistä: Wohls Gård.

Apurahat, stipendit
Apuraha annetaan pääsääntöisesti projektiavustuksina organisaatioille tai yhteisöille hakuajan puitteissa ja jakaminen keskittyy syksyyn.

Avustuksia ei myönnetä jo toteutuneille projekteille, ammatti-tai puoluepoliittisille järjestöille, vakinaiselle päivähoito-tai koulutoiminnalle (esim. luokkaretket tai leirikoulut) tai opiskelua varten(opintotukena). Yksityishenkilöille avustus voidaan myöntää enintään kahden vuoden välein.

Tuen tai avustuksen saaja sitoutuu selvittämään miten varoja on käytetty, sekä pyydettäessä tekemään asiasta taloudellisen selvityksen.

Hakumenettely

Hakemuksia otetaan vastaan vuosittain, 1.9-15.10.

Hakeminen tehdään elektronisella lomakkeella (kts ohjeet alla) ja täytetty paperinen hakulomake toimitetaan sen lisäksi allekirjoitettuna säätiön asiamiehelle määrätyn hakemusajan puitteissa.

Saadusta tukirahastaja sen käytöstä on annettava ohjeiden mukainen raportti.

Tee hakemus tässä

Ohjeet

Meistä sanottua

Aktia yllätys 2016 Maarit Rossille (viisykkonen.fi)

700 oppilaille elokuvaelämys

Asuntoja Kirkkonummella

Wohls Kartanon uuutisia näet esim. paikallismediassa ja facebookissa
Esim.
Sepän paja kunnostettu

Maailman suurin jääkaruselli?

 

Taustaa

Kirkkonummen Säästöpankkisäätiö perustettiin vuonna 1993 kun Aktia Säästöpankki muutettiin säästöpankkiosakeyhtiöksi. Samalla perustettiin 20 säätiötä suomenruotsalaisilla alueilla, missä säästöpankki oli toiminut. Säästöpankkisäätiöt saivat perustamisen yhteydessä Aktia Säästöpankki Oyj:n osakkeita ja muodostivat silloin kuten myös nyt Aktia Oyj:n suurimman osakkeenomistajaryhmän.

Säätiöiden päättävät elimet ovat valtuuskunta ja hallitus. Valtuutetut Kirkkonummen Säästöpankkisäätiössä ja sen omistamassa Wohls Gård Ab/Oy hallituksen jäsenet eivät saa vuosi- tai kokouskorvausta vapaaehtoistyöstään.

Yhteystiedot
Hallituksen puheenjohtaja

Henrik Jankes

Valtuuskunnan puheenjohtaja
Ulf Kjerin

Asiamies ja Wohls Gårdin toiminnanjohtaja
Håkan Näsman
Wohls Gård
Volsintie 605 B 
02400 Kirkkonummi 

P. 050-3589582
hakan.nasman(ät)wohlsgard.fi

 

Säätiön apurahat

Hakemuksia otetaan vastaan sähköisesti vuosittain, 1.9-15.10. Katso ohjeet.